Bij Vitaal Ondernemen geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Onze ervaren specialisten op het gebied van verzuim en preventie zijn gefocust op de mens achter de klant of cliënt. Wat drijft een werkgever of werknemer, wat is er nodig voor optimale prestaties en werkplezier? We nemen de tijd om dat via persoonlijk contact te ontdekken. En we koesteren de laagdrempelige, informele bedrijfscultuur die hiervoor een voorwaarde is.

Werken bij Vitaal ondernemen

Ruimte en eigen verantwoordelijkheid

Bij ons krijgen medewerkers de ruimte om voor anderen het verschil te maken. Je kunt rekenen op een werkweek met veel afwisseling, intensief contact met collega’s en betekenisvol werk voor aansprekende klanten. En je werkt binnen een enthousiast team, in een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.

Volop ontwikkelmogelijkheden

We bieden een aantrekkelijk salaris en een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij hebben we veel aandacht voor mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, want de wereld van verzuim en preventie is voortdurend in beweging. En wij willen werkgevers en werknemers werkelijk vooruit kunnen helpen, nu en in de toekomst. Oftewel: samen werken aan verder. Want mooier werk bestaat er niet.

Interesse?

Wij zijn altijd bereid om kennis te maken!

  • Stuur een open sollicitatie.
  • Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.
  • Zie nieuwe vacatures als eerste: volg ons op LinkedIn.