Wij waken samen met jou en je werkgever over jouw gezondheid en werkplezier. Belemmert ziekte je om je werk te doen? Dan werken we samen aan jouw terugkeer op de werkvloer. Bij alles wat we doen kun je op drie zaken rekenen.

Drie zaken waar je op kunt rekenen

1. We gaan zorgvuldig om met je privacy

Zonder jouw toestemming delen we geen informatie over jouw gezondheid met je werkgever of met anderen. Wel laat onze bedrijfsarts je werkgever bij ziekteverzuim weten welke taken je wel en niet kunt uitvoeren, hoe deze situatie zich naar verwachting ontwikkelt en welke aanpassingen nodig zijn om jou weer aan de slag te krijgen.

2. We zijn goed op de hoogte

Onze deskundigen kennen de regels rond ziekte en werk als hun broekzak en hebben ruime ervaring met de begeleiding van werknemers. Maar bovenal nemen we de moeite om ons in jouw situatie te verdiepen. Je kunt daarom niet alleen rekenen op inhoudelijk goed advies. We leveren ook de persoonlijke begeleiding die past bij wat jij nodig hebt.

3. We helpen ook graag bij het voorkomen van klachten

Onze deskundigen zijn gewend met werknemers en werkgevers mee te denken. Als ziekte of gezondheidsklachten je belemmeren in je werk, maar óók als je je afvraagt hoe je dit kunt voorkomen. Onze deur staat altijd open voor werknemers die behoefte hebben aan preventief advies. Zo dragen we bij aan veilig, gezond en prettig werken.

Niet tevreden?

Ben je het ergens niet mee eens of ontevreden over hoe we met jou zijn omgegaan? Bespreek het met de professional met wie je te maken hebt. We kijken dan samen met jou wat precies het probleem is en welke oplossingen daarvoor mogelijk zijn. Zie ook onze uitleg over meningsverschillen en klachten.