Als je tijd en energie steekt in werknemers, wordt ook hun werkgever daar beter van. Dus of het nu gaat om verzuimbegeleiding of preventie: wij zorgen dat er tijd is voor persoonlijke en oprechte aandacht. We onderzoeken wat mensen drijft en wat hen belemmert. Daarna verkennen we in samenspraak met werkgever en werknemer de mogelijkheden. Hoe komt iemand het best tot zijn recht? Samen werken aan verder, noemen wij dat.

Over ons

Laagdrempelig en vlot gemakkelijk benaderbaar

Op deze manier samenwerken lukt alleen als je de zaken goed organiseert. Daarom kunnen werkgever en werknemer bij ons rekenen op vaste contactpersonen. Die kun je bovendien gewoon bellen als je ze nodig hebt. Rechtstreeks en op hun eigen telefoonnummer, want wij geloven in lage drempels en zijn graag vlot gemakkelijk benaderbaar. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel in actie komen als het nodig is.

Een uitgebalanceerde mix van expertises

In ons goed op elkaar ingespeelde team zijn de rollen helder verdeeld. Onze vaste bedrijfsarts staat garant voor continuïteit op het gebied van medische expertise, met taakgedelegeerden als eerste aanspreekpunt. Zo blijft ons medisch team in de dagelijkse drukte goed bereikbaar. Casemanagers werkgeversregie bewaken het proces bij verzuim en adviseren over het inzetten van interventies en preventieve maatregelen. Gecertificeerde kerndeskundigen en een groot landelijk netwerk van gespecialiseerde dienstverleners staan klaar om werkgever en werknemer hierbij terzijde te staan.

Scherpte die mensen verder brengt

Samen vormen we een gecertificeerde arbodienstverlener die het hele land en het volledige veld van mens en werk bestrijkt. Hierbij vinden we elkaar in een nuchtere en praktische benadering. Al onze professionals weten precies hoe ze het verschil kunnen maken, en zijn erop gericht elkaar hierop scherp te houden. Want voor ons telt maar één ding: jou en je werknemers vooruithelpen.

Meer weten?