Waarom Vitaal Ondernemen?

Vitaal Ondernemen biedt onder andere gespecialiseerde arbodienstverlening. Op het gebied van verzuimmanagement en re-integratie neemt Vitaal Ondernemen u werk uit handen.

 

Met één telefoontje geeft u de ziekmelding door en nemen wij de regie van u over. Wij verzorgen de arbodienstverlening en bewaken voor u de deadlines. Daarnaast ondersteunen wij u met het opstellen van een re-integratieplan.

 

U krijgt meer inzicht tijdens het verzuim- en re-integratietraject doordat uw persoonlijke casemanager u volledig op de hoogte houdt en weet wanneer met welke partijen te schakelen.

 

Wij bieden u ondersteuning en helpen u bij het zoeken naar maatwerkoplossingen om te voorkomen dat werknemers kunnen uitvallen.

 

Onze dienstverlening bespaart u (op termijn) zelfs kosten. Een actieve verzuimbegeleiding zorgt doorgaans voor een snellere re-integratie. Want zowel u als Vitaal Ondernemen zijn gebaat bij de duurzame inzetbaarheid van uw werknemer.

 

Vitaal Ondernemen biedt u tevens toegang tot:

  • preventieve instrumenten om uitval van uw werknemers te voorkomen (denk aan preventief spreekuur, PMO, RIE, werkvermogenscan, leefstijlcoaching etc.)
  • een uitgebreide providerboog van interventiepartijen (denk aan mediation, arbeidsdeskundigen, spoor 2 begeleiding, jobcoach etc.)
  • regionale HR adviseurs die u kunnen ondersteunen bij al uw HR vraagstukken

Over Vitaal Ondernemen

Contact

Papland 4D

4206 CL GORINCHEM

Telefoon: 085 130 41 54

Email: arbo@vitaalondernemen.nl

Copyright 2023 | Vitaal Ondernemen

Voor wie

Visie en Missie

Certificering

Privacystatement

Complimenten en klachten

Beleidsverklaring